Initiativ for etisk handel

Bli medlem

Initiativ for etisk handel (IEH) er Norges største nettverk av bedrifter, organisasjoner og offentlig virksomheter som jobber forpliktende og systematisk for å sikre bærekraftige leverandørkjeder.

IEH har lang erfaring i å samarbeide med medlemmene. Dette har gjort oss i stand til å utvikle et omfattende kurstilbud, en rekke ressurser og verktøy, et stort nasjonalt og internasjonalt nettverk, samt relevant veiledning. Bli medlem for å få tilgang til våre medlemsfordeler slik at din virksomhet blir bedre i stand til sikre bærekraftige leverandørkjeder.

IEH har også lang erfaring med å jobbe i brytningspunktet mellom offentlig oppdragsgiver og leverandør til offentlig sektor. Dette gir oss et god grunnlag for relevant veilening for mange av våre medlemmer både i privat og offentlig sektor.

Lurer du på hvem som er medlem, hvilke medlemsfordeler du får, hvilke forpliktelser et medlemskap innebærer eller hva det koster å være medlem - se venstre kolonne.

Les gjerne mer om medlemskap som offentlig virksomhet, fylkeskommune eller kommune - klikk her.

Bestemt deg for medlemskap?

Søknadsskjema på norsk og engelsk finner du nederst på denne siden. Det er bare å fylle ut skjemaet og sende den til oss via post eller e-post. Da vil vi: 

1. sende en bekreftelse på mottat skjemaet (innen 2-3 virkedager)

2. forbereder og sender søknaden din til vårt styre for gjennomsyn (innen 5 virkedager)

3. sende en bekreftelse på medlemskap med navnet på deres kontaktperson hos oss, invitasjon til oppstartsmøtet, passord og brukernavn til medlemssidene og medlemsbevis (vanligvis innen 10 virkedager)

Trenger du mer informasjon?

 Ta kontakt med:

Henrik Mollatt     Henrik Mollatt
     Seniorrådgiver,
     medlemsservice

     Mob: 90 98 33 01

  

      

 

Er du allerede medlem?

Logg deg inn på medlemssidene her. Hvis du har glemt brukernavn og passord, ta kontakt med oss - vi fikser det så fort som mulig!